Vi har oppdrettet jakthunder i over 40 år,... og det har blitt mange premieringer på høyfjell, skogsfugl, lavland, apport og på utstillinger.

Vi har oppdrettet jakthunder i over 40 år,... og det har blitt mange premieringer på høyfjell, skogsfugl, lavland, apport og på utstillinger.

Valper i 2024

Pointer

Vi har 1 ledig pointer hann på 9 mnd  etter Furukollens Black Parl og Langelandsmoens Black Duo.    Nå har vi endelig bestemt oss for å selge han, så den kan da nå bli din.  Mattis er  sosial, trivelig tar allerede stand, og kommer (nesten alltid) på innkalling. Vant med å være i bur inne, vant med bilkjøring å sier aldri en lyd.Mattis har vært på sin første utstillingog ble  premiert på utstilling og fikk 1beste valp hann og hedespremie samt Besti i motsatt kjønn, slått av halvsøster.  Men er en vakker pointer hvit sort hann med meget vakkert hode.

Vi venter valper også i mars 2024 etter Tispe Furukollens Berettas Turbo (hvit rød) som det er foto av.  Far til valpene er Serbisk og var en kort tur i Norge under covid perioden, men rakk å få lagt igjen sed på sedbanken.  Denne kombinationen er gjort en gang tidligere med meget godt resultat.  Vi forventer, stor jaktlyst, meget god viltfinnerevne, stor fart, vakkre hunder og rolige og familiekjære inne.

 


Finsk støver

Vi venter Finsk støver valper etter Nordisk vinner21 Dansk vinner21 NUCH FB Leea i 2024. Mor er MEGET GOD JAKTHUND og en meget vakker, snill rolig tillitsfull Finsk støver.  Meget raske uttak, meget gode til å holde haren, meget sterke poter og et meget godt søk..  Far enda ikke bestemt

Så er du nå int. i hare jakt eller rev-jakt så ta kontakt.

VORSTEHER 

Vi planlegger kull vår-sommer 2024  etter en meget spennende kombination med Norske, Tyske og svenske linjer.

 

 

Alle våre tisper er premierte jakthunder som er 100% friske, blir brukt til aktiv jakt også med gjester så vi krever mye mere av våre jakthunder enn de fleste.  Det er også viktig at de er snille, lett håndterlige og trivelig gemytt.  Derimot er det kunn noen få tisper vi ønsker å avle videre på i vårt vellkjente kennel navn Furukollen kennel.

 

Er du langt over midd. innteresert i jakt, jaktprøver og utstillinger kan du ta kontakt ved interesse på disse valpene.  Vi har også flere ærespriser fra NKK i vårt avlsarbeide, samt Norsk pointerklubbs ærespreme og vinner av Anders Wassberg prisen i 2019 for vårt oppdrett med Pointer.  Ønsker du å starte med jakt - ja ta kontakt  - du får være med å jakte med foreldrene til nettop din hund, eller besteforeldrene..  Vi har meget god oppfølging av våre valpekjøpere gjennom 40 års erfaring, å vil støtte deg i alt du ønsker å lære om din nye jakt kompis.

Furukollens Berettas Turbo

Furukollens Berettas Turbo

Vil du være harejeger for en dag eller en helg... Vi har flere gode høyt jakt-premierte harehunder

Vil du være harejeger for en dag eller en helg... Vi har flere gode høyt jakt-premierte harehunder

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.