Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.

Jakt og fiske

 

 Vi kan guide deg til fantastiske fiske vann på vakre Finnskogen,  der du selv aldri ville tenkte deg at du skulle kunne fiske...  

 

 Barn under 16 år kan fiske gratis, de øvrige må løse fiske-kort.  

Vi har aldri noen "fiske-garanti" men har gode forutsetninger for å vise deg fine fiskevann, og forslag til hva du skal bruke med for å lure øretten i vannet....

Finnskogen Aktivitetssenter organiserer guidede jaktturer.  Vi har helt spesielt gode jakthunder for skogsfugl jakt.  Så ønsker du deg nå en skikkelig jaktopplevelse i skogsfuglenes rike med meget dyktige guider, og gode jakthunder så ta kontakt.

Vi har også jakt i Nord-Sverige:  Fantastiske jakt muligheter i Nordsverige, i Åsele kommune i Västerbotten.  Der har har vi private marker, og fantastiske muligheter for deg som er int. i alt fra Bjørne jakt, hare jakt, elg jakt og storfugl jakt.  Det er MYE FUGL i våre områder, så vi kan garantere kontakt med fugl,...  Det finnes også ryper på stormyrene og i myrkantene, så du hvet aldri hva hunden står på når du går med stående fuglehund i våre områder.

Velkommen til en meget spennende skogs- jakt.

 

Furukollens Berettas Turbo, denne kan du få gleden av å bli med på jakt.